Mogelijkheden

Al onze stoelen zijn verkrijgbaar in meer dan 40 kleuren A-kwaliteit Toledo leer of stof, met of zonder armleggers, met of zonder wielen en snel leverbaar. Bel ons voor de mogelijk heden 0031 6 205 606 86.

 

Proef zitten

Eerst de kwaliteit ervaren en proef zitten? Maak een afspraak en kom langs om de kwaliteit zelf te ervaren en de vele mogelijkheden te bekijken. Wij werken uitsluitend op afspraak. Het is daarom slim eerst een afspraak te maken voor een bezoek.

 

Garantie

Hoe hoog de kwaliteit van een product ook is, soms kan er helaas een fabrieksfout tussen zitten. Op al onze producten zit daarom standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Mocht een product door normaal gebruik defect raken, dan zullen wij het probleem direct verhelpen. Wanneer u een defect aan een van onze producten ontdekt, neem dan spoedig contact met ons op zodat wij uw klacht z.s.m. kunnen verhelpen.

 

Levertijden

De levertijd van onze stoelen kunnen verschillen omdat wij samenwerken met meerdere leveranciers. Mocht je de exacte levertijd willen weten, raden wij u aan met ons contact op te nemen voor specifieke informatie.

 

Partners

Wij werken daarnaast samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in projectinrichting en met verschillende binnenhuis stylisten.

 

Bezorging

Het door ons laten bezorgen van de gekochte meubels is niet inbegrepen in de prijs. Wanneer het voor u niet mogelijk is de meubels op te halen, dan kunt u tegen betaling gebruik maken van onze bezorgservice. Bij grote orders kunnen we een speciale (voordeligere) prijsafspraak maken.
Zodra uw nieuwe stoelen / meubels klaar staan, wordt u gebeld door ons en maken we een afspraak met u voor het afhalen of bezorgen van de stoelen / meubels. De geleverde stoelen / meubels dient u contant of per bank vóór het laden of lossen af te rekenen. Pinnen is niet mogelijk.

 

Kantoor- en Projectinrichting

Uw kantoor, winkelpand, salon of wachtruimte inrichten? Dan helpen wij u graag met een passende oplossing. Wij hebben ervaring met zowel kleine als grote projecten. Wij hebben reeds vergaderruimtes, restaurants en zelfs gehele afdelingen van prachtig meubilair voorzien.

 

Eettafel op maat

Op zoek naar een eettafel op maat? Indien u een andere maat, kleur of materiaal wenst dan de eetkamertafels uit onze collectie, dan kunt u contact opnemen met ons.

 

Herstoffering

Voor uw stoelen, fauteuils en banken voor zowel zakelijke- als particulieren klanten kunnen wij de herstoffering voor u regelen. Nadat wij uw wensen weten, kunnen wij u een passende oplossing bieden.

Copyright foto’s

Op alle afbeeldingen en of foto’s die worden getoond op Stoelencentrale.nl is copyright van toepassing. Dit geldt voor alle afbeeldingen, ongeacht de manier van verspreiden of de vorm waarin ze geleverd zijn (digitaal, als foto, via internet of elke andere manier). Geen enkele foto mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden, d.m.v. druk, fotokopie, foto van foto, microfilm, digitaal of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stoelencentrale.nl. Indien u zonder voorafgaande schriftelijke toestemming gebruik maakt van enige foto van deze website, wordt u gesommeerd het gebruik te staken en tevens wordt een schadeclaim bij u ingediend.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

links :www.interieur.jouwverzamelaar.nl www.eetkamer.beginthier.nl